Kőbányai Kincskeresők Óvoda
develop your own website

Piros Csoport


Piros csoport bemutatkozik


 Szeretettel, nyitottsággal várjuk az évkezdést, hogy minél hamarabb megismerhessünk minden piros csoportos kisgyermeket és szüleiket. 


 Igyekszünk megteremteni az érzelmi biztonságot, melynek alapja a gyermekek feltétel nélküli elfogadása. Úgy gondoljuk, hogy ez által képesek lesznek a felszabadult, önfeledt játékra a gyermekek. A csoportszoba berendezésével, a kuckók kialakításával, a korosztálynak megfelelő játékokkal szeretnénk elősegíteni, hogy minden kisgyermek önmaga tudjon választani játéktémát, a hozzá való eszközökkel. 


Törekszünk a tevékenység központúságra, mely Freinet pedagógiánk egyik alapelve, valamint a komplexitásra is, mely változatossá, színessé teszi mindennapjainkat. Fontos szempont számunkra a bátorító nevelés, a személyiségfejlődés szem előtt tartása, a differenciált, egyénre szabott bánásmód alkalmazása. 


 Célunk, hogy jó kedvű, nyitott, kiegyensúlyozott, kreatív, fogékony gyermekeket neveljünk a piros csoportban, valamint jó partneri kapcsolatot alakítsunk ki a szülőkkel, családokkal.


                                       

 Kriszti néni, Mónika néni, Timi néni CÍM
1105. Budapest     
Mádi u. 4-6

ELÉRHETŐSÉG
Email:
kincsker@kincskeresokovoda.t-online.hu
kincsker.ebed@gmail.com
Tel  : +36 1 261 5120
Fax: +36 1 261 5120

      LINKEK