Kőbányai Kincskeresők Óvoda
free html templatesSárga Csoport


Kedves érdeklődő Kisgyermekek és Anyukák, Apukák!


Mi vagyunk a Sárga csoport. A Kincskeresők óvoda emeletén „lakunk”.
Hozzánk vegyesen járnak kicsik és nagyok, 7 kis-, 3 középső-, és 13 nagycsoportosunk van.
Van két óvó nénink, Ica néni és Timi néni, és egy dadus nénink, Ildikó néni.

Csoportszobánk igazán barátságos, világos, meleg, lambériázott, fa bútorokkal berendezett és még egy nagy galériánk is van. Sok kis kuckó található a szép, nagy szobánkban, ahol mindenféle érdekes, izgalmas dologgal ismerkedhetünk, ügyes kezek, zene-bona, okoskodó, babaszoba, babakonyha és még igazi éléskamra sarkunk is van, ahol saját tűzhelyen süthetünk, főzhetünk közösen.

Sokat vagyunk a hatalmas udvarunkon,sokat sétálunk, kirándulunk.
A tanulási folyamatot játékba ágyazottan, projekt rendszerben feldolgozva tervezzük és valósítjuk meg, aktív tevékenykedéssel, tapogatózó kísérletezéssel, egy-egy témát sok oldalról körbejárva. Gyermekeink érdekében fontosnak tartjuk a szülőkkel való közvetlen kapcsolat kialakítását. Mindig örömmel vonjuk be a szülőket mind a gyűjtőmunkába, mind a közös munkálkodásba.
A nyílt napokon, nyitott ünnepeinken, jeles napjainkon a szülők bepillantást nyerhetnek a csoportunk életébe, mindennapjaiba.

Azt szeretnénk, hogy a hozzánk kerülő gyermekek szeressenek óvodába járni, szeressék társaikat, a felnőtteket. A különböző, közös élmények által olyan tapasztalatokat, ismereteket szerezzenek, amely fejlődésüket elősegíti. Sok-sok ismerettel, énekkel, játékkal, mondókával, verssel, mesével gazdagodjanak, hogy amikor iskolába kerülnek önállóak legyenek, akik önálló gondolkodással, véleménnyel rendelkeznek.

Óvó nénik, dadus néni, és a gyerekekCÍM
1105. Budapest     
Mádi u. 4-6

ELÉRHETŐSÉG
Email:
kincsker@kincskeresokovoda.t-online.hu
kincsker.ebed@gmail.com
Tel  : +36 1 261 5120
Fax: +36 1 261 5120

      LINKEK